Skip to main content

VUODESTA 1945

ITALIALAISTA LAATUA

FRAMESIN TARINA

Vuonna 1945 Roberto Franchina, Mr Messa ja Mr Sironi perustivat Framesin Italiassa. Vuosi perustamisen jälkeen Franchina osti yrityksen kokonaan itselleen ja alkoi laajentamaan yritystä, ensiksi Italiassa ja myöhemmin kansainvälisesti.

Vuonna 1970 valmistettiin Framesin ensimmäiset värit ja Framesista tuli yksi maailman suurimmista jakelijoista.

1980: Professional Only!

80-luvulla Framesi kehitti palveluitaan keskittymällä vain hiusalan ammattilaisiin ja heille suunnattuihin palveluihin. Kehityksen kohteena olivat konsultointi, koulutus ja hiusmuoti.

Vuonna 1990 tutkimuksen tärkeys nousi Framesin uudeksi suunnannäyttäjäksi ja arvostetut yliopistot Italiassa aloittivat yhteistyön Framesin kanssa.

2000-luvun alussa Framesista tuli yksi isoimmista ammattilaisille suunnatuista yrityksistä ympäri maailman.

made in italy

PERINTEET
LAATU
INNOVAATIO
PERHE
MUOTI

Catwalkilta salonkiin

FRAMESIN TARINA

Tuomme haute couture -tyyliä ja kuuluisaa italialaista rentoutta catwalkilta salongiin. Muodin maailman inspiroimana olemme kehittäneet yli 70 vuoden ajan innovatiivisia tuotteita ja palveluita, joiden avulla kampaajat voivat toteuttaa luovuuttaan ja laatuvaatimuksiaan – ilman rajoituksia.

Pyrimme vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin jo tänään. Framesin laboratoriot on varustettu uusimpien standardien mukaan ja ne kehittävät vain tuotteita, joiden ainesosat ovat terveydelle vaarattomia.

Menestytään yhdessä

– innovatiivisilla ja ammattimaisilla tuotteilla sekä ensiluokkaisella palvelulla.