Skip to main content

FRAMESI LAATUA

TARKEMPAA TIETOJA YKSITTÄISISTÄ TUOTTEISTA SAAT AVAAMALLA TUOTEPERHEEN LINKIN, JONKA ALTA LÖYDÄT ESITTEEN.

EILEN

Idea. Unelma. Rohkeutta uskoa ja toteuttaa se. Perheen ja ystävien tuella käynnistyi intohimoinen ja määrätietoinen italialainen tarina. Ainutlaatuinen yhteistyö kampaajien kanssa jatkuu ja jatkuu.

TÄNÄÄN

Henkilökohtainen ote, moderni yrittäjyys, kansainvälinen tyyli. Jatkuvaa kasvua ainutlaatuisilla tuotteilla. Vahvojen juuriensa pohjalta Framesi tutkii, kokeilee ja tarjoaa markkinoille huippuluokan tuotteita, palveluja, markkinointia ja muotia.

HUOMENNA

Ennakoimme kampaajien tarpeita ja tuemme kampaamoiden menestystä uusimpien koostumusten, työkalujen ja koulutuksen avulla. Alkuaikojen tapaan yrityksellemme on edelleen tärkeintä tehdä tutkimusta ja kehittää uusia tuotteita ja mahdollisuuksia nykyisille ja tuleville kampaajille.

INTOHIMO

Yrityksemme intohimona on jatkuva tutkimus. Tutkimus on yrityksemme imagon, myynnin jälkeisen tuen sekä suoran ja yksilöllisen teknisen tuen taustalla. Olemme ylpeitä, että voimme tarjota laatua ja turvallisuutta
niille, jotka luovat kauneutta ja tyyliä päivittäin, ympäri maailmaa.

verkkokauppa täynnä laadukkaita hiustuotteita

Framesi verkkokauppa

Framesi on suunnitellut innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita, jotka ovat inspiroineet kampaajien luovuutta ympäri maailmaa jo vuodesta 1945 lähtien.

 • Sulfaatiton
 • Parabeeniton
 • 98% luonnollisia ainesosia

Framesin tuotteet pääset ostamaan kätevästi suoraan kotimaisesta ja turvallisesta verkkokaupastamme.

Ilmainen toimitus kaikkiin yli 69 € tilauksiin! Toimitamme tilaukset 1–4 arkipäivässä. 

hiusvärit

FRAMESI COLOR SYSTEM

Menestystarina

Framesin tie hiusvärien alalla on ollut menestystarina aina ensimmäisestä Italiassa valmistetusta voideväristä 2000-luvun innovatiivisiin koostumuksiin asti.

FRAMCOLOR tunnetaan ympäri maailmaa. Tuotteet takaavat erinomaisen lopputuloksen ja peittävyyden, antavat kiiltoa ja suojaavat hiusten kuntoa.

DECOLOR B SYSTEM

Hellävarainen ja monipuolinen

Asiakkailla voi olla vaativia pyyntöjä hiusten vaalennuksen osalta, mutta kampaajien on aina keskityttävä turvallisuuteen. Tehokkailla ja suojaavilla tuotteillamme päästään tuloksiin turvallisesti.

DECOLOR B on kattava tuotesarja, joka vastaa sekä asiakkaan että kampaajan tarpeisiin. Tuotteiden koostumukset on suunniteltu kaikkiin käsittelyihin ja kaikille hiustyypeille.

hoitotuotteet

MORPHOSIS-
hiustuotesarja

TIETOISTA KAUNEUTTA

MORPHOSIS-tuotteissa tiede ja luonto kohtaavat.

MORPHOSIS tarjoaa hiuksille parhaimmat toiminnalliset ja kosmeettiset tulokset entistä pienemmin ympäristövaikutuksin.

 • Paikallisesti hankittavat raaka-aineet
 • Teknologia, joka säilyttää tärkeimpien ainesosien biologisen hyötyosuuden
  Kierrätettävät pakkaus- ja viestintämateriaalit vastuullisten ja sertifioitujen prosessien kautta

Tuotteemme sopivat kampaamoille, joille muuttuva maailma ei ole pelkkä trendi ja jotka jakavat yhteiset arvot kanssamme.
Me muutumme. Se on luonnollista.

MORPHOSIS-
FAKTAA

 • 13 pinta-aktiivista ainetta, joista 12 kasvipohjaisia
 • 17 luonnollista öljyä ja 3 eteeristä öljyä
 • 5 proteiiniuutetta ja 3 aminohappoa
 • 7 vitamiinia
 • 17 monitoimista uutetta, joista 5 fermentoituja uutteita
 • 65 keskeistä ainesosaa
 • 100 % kasvipohjaisia ainesosia
 • 0 % gluteenia
 • 0 % SLES- ja SLS-aineita
 • 0 % parabeeneja
 • 0 % synteettisiä väriaineita

Muotoilu

viimeistelty lopputulos

kampaamotuotteiden aatelinen

Uusi, monipuolinen viimeistely- ja hiusmuotoilusarja FOR-ME sisältää innovatiivisia wakame-levän aktiivisia ainesosia, jotka suojaavat erityisen tehokkaasti ympäristön vaikutuksilta. Leväuutteella on myrkkyjä poistava vaikutus, se torjuu vapaita radikaaleja ja ylläpitää kosteustasoa muotoilun aikana ja sen jälkeen. – Tyyliä, kauneutta ja suojaa suoraan merestä.

Käsittelyt

FRAMESI STRAIGHTENING SYSTEM

UUSI SUORISTUSTUOTESARJA KAIKILLE HIUSTYYPEILLE

Käsittelyn voimakkuutta voi muokata sen mukaan, ovatko hiukset hyvässä kunnossa vai vaurioituneet. Kationisen koostumuksen ja Hydro-Care Complex* -seoksen ansiosta hiukset pysyvät pehmeinä, kiiltävinä ja vaurioitumattomina.

FRAMESI
WAVING
SYSTEM

UUSI KIHARATUOTESARJA KAIKILLE HIUSTYYPEILLE

Sisältää runsaasti suojaavia ja hoitavia ainesosia hiusten kihartamiseksi niitä vaurioittamatta. Kationisen koostumuksen ja Hydro-Care Complex* -seoksen ansiosta hiukset pysyvät pehmeinä, kiiltävinä ja vaurioitumattomina.

FRAMESI
SMOOTHING
SYSTEM

SILOTTAVAT SMOOTHING SYSTEM ‑TUOTTEET

Sisältävät kerasea complex ‑seosta ja tekevät hiuksista silkkiset.

miestensarja

kampaamotuotteiden aatelinen

Miehet pitävät yhä parempaa huolta itsestään ja haluavat nauttia ammattitaitoisen parturin laadukkaasta ja yksilöllisestä palvelusta. Uusi tuotesarja on suunniteltu juuri heille.

Framesi tuo asiantuntemuksensa uuden parturisukupolven käyttöön. Framesi Barber Gen ‑sarjaan kuuluu kattava valikoima ammattitason hiusten- ja parranhoitotuotteita, jotka edustavat Framesin tuttua laatua, tutkimustietoa ja tyylikkyyttä. Tuotesarja tukee ammattilaisten työtä erittäin tehokkaasti.

HUOM!

Esitteemme sivuillamme ovat matalaresoluutio-versioita, jotta sivuston käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa. Jos haluat esitteen korkearesoluutioisena tai tulostetun version otathan yhteyttä toimistoomme.